You Are Here: Home » Kuriozitete » Ja si është fytyra e “burrit-elefant” pas ndërhyrjes së katërt kirurgjikale! (FOTO)

Ja si është fytyra e “burrit-elefant” pas ndërhyrjes së katërt kirurgjikale! (FOTO)

njeriu-elefant-albstroka-blog-facebook-lorena-stroka-gazetare-shkrimtare-perkthyese-shqiptareneurofibromatoza-albstroka-blog-lorena-stroka-shkrimeNga Lorena Stroka

Huang Chuncai është një 37 vjeçar nga Kina, i cili vuan nga neurofibromatoza, një sëmundje e rrallë gjenetike.

Pas ndërhyrjes së katërt kirurgjikale për heqjen e një tumori 21 kg nga fytyra, ai deklaron se është i gatshëm të bëjë një jetë normale si gjithë të tjerët.

Për shkak të sëmundjes, 37 vjeçari  vështirësohej të lëvizte, hante dhe flinte normalisht. Gjendja e tij ishte përkeqësuar më shumë si pasojë e pamundësisë financiare për të përballuar shpenzimet spitalore.

neurofibromatoya-albstroka-blog-lorena-stroka-shkrimeTashmë, mjekët më optimistë se kurrë, pohojnë se gjendja e të riut sa vjen e përmirësohet dhe se fytyra e tij është dukshëm më e vogël e më hollë se më parë.

Sigurisht, për Chuncai-n asgjë nuk mbaron këtu, më vonë, ai do t’i nënshtrohet edhe disa opracioneve të tjera për përsosjen e imazhit përfundimtar./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top