You Are Here: Home » Kuriozitete » PESHK ME DHËMBË… NJERIU!

PESHK ME DHËMBË… NJERIU!

Nga Lorena Stroka

Një turist nga Irlanda ka kapur një peshk disi të pazakontë në Florida të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Një peshk me dhëmbë njeriu, (madje në gjendje shumë më të mirë se të njerëzve, pasi pjesa më e madhe e popullsisë është pa dhëmbë në gojë). Ky lloj peshku mund të peshkohet në ujërat e Amerikës Veriore, dhe është mëse i njohur për shiritat bardhë e zi që ka./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top