You Are Here: Home » Kuriozitete » Ari me gjuhë… 35 cm

Ari me gjuhë… 35 cm

                                    Nga Lorena Stroka

Kopshti Zoologjik St Louis në Misuri të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, mund të krenohet sa të dojë për faktin se strehon në mjediset e tij ariun me gjuhën më të gjatë në botë, plot… 35 cm. 74 vjeçari Vearl Brown, i cili ishte fotografi fatlumë që realizoi këtë foto, tha se fillimisht kishte ndërmend të fotografonte thjesht ariun që ishte ulur në pemë, por në çastin më kritik papritur ai u ngrit dhe nxorri gjuhën jashtë…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top