You Are Here: Home » Kuriozitete » Ndihmojnë në ejakulim, 1.200 euro në muaj!

Ndihmojnë në ejakulim, 1.200 euro në muaj!

Nga Lorena Stroka

Largpamës si gjithmonë, Kinezët, menduan një mënyrë të veçantë për uljen e shifrave dramatike të papunësisë në vend. Jo shumë kohë më parë, aplikuan një metodë të re dhe thuajse të pazakontë në qendrat e Fertilizimit “in vitro” (ose inseminimit artificial)… Me pak fjalë, të gjithë ata që dëshirojnë të bëhen dhurues sperme, këtej e tutje do të kenë një ndihmë të vogël… falë duarve magjike të punonjëseve të klinikës, procesi i ejakulimit (spermëderdhjes) do të kryhet më shpejt dhe me më sukses.

Me sa duket revistat pornografike dhe filmat me pullë të kuqe që deri dje u zgjidhnin litarin prej fytyit, tashmë i përkasin të shkuarës… Rroga mujore e duarartave arrin në 1.200 euro./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top