You Are Here: Home » Kuriozitete » Lumi që buron nga Parajsa!

Lumi që buron nga Parajsa!

Nga Lorena Stroka

Lumi Cano Cristales përbën një mrekulli biologjike. Ndodhet pranë qytetit La Macarena, në Kolumbi, të Amerikës Jugore. Lumi është i njohur për ngjyrat manhitëse që ka, ndaj shumë herë konsiderohet si lumi më i bukur ose lumi që “buron” nga parajsa. Kur kushtet e ujit janë të përshtatshme, llojet e ndryshme të algave që ndodhen në ujë, lulëzojnë duke mbushur sipërfaqen me njolla shumëngjyrëshe dhe tejet impresionuese. Ndjesia që të krijon një imazh i tillë është shumë e vështirë për t’u përshkruar me fjalë.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top