You Are Here: Home » Kuriozitete » Sa gjatë jetojnë fluturat?

Sa gjatë jetojnë fluturat?

Nga Lorena Stroka

Një flutur jeton mesatarisht më pak se një javë. Disa prej tyre vdesin brenda dhjetë orëve të para të lindjes, ndërsa ca të tjera mund të jetojnë deri në tetë muaj, në varësi të klimës. Dimërojnë dhe presin pranverën e ardhshme për t’u çiftëzuar. Gjithësesi, asnjë flutur nuk jeton më shumë se një vit./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top