You Are Here: Home » Kuriozitete » JA ÇFARË U BËJNË NË BURG PËRDHUNUESVE TË FËMIJËVE! (FOTO MAKABRE)

JA ÇFARË U BËJNË NË BURG PËRDHUNUESVE TË FËMIJËVE! (FOTO MAKABRE)

ja-çfarë-u-bëjnë-perdhunuesve-ne-burg-shkrim-nga-lorena-stroka-albstrokaNga Lorena Stroka

Disa vite më parë një mësues i arteve marciale nga Brazili, pa pikën e turpit qëlloi dhe përdhunoi dy djemtë e vet 1 vjeç dhe 8 muajsh përkatësisht. Në vazhdim, për të shpëtuar lëkurën e tij, u vetëdorëzua në polici i shoqëruar nga avokati personal. Gjatë qëndrimit të tij 30 ditor në ambientet e burgut, të burgosurit e tjerë (20 në numër), i treguan më së miri se çdo të thotë të përdhunosh fëmijë… nuk nguruan ta rrihnin dhe përdhunonin përditë, madje akoma dhe pasi i ish nënshtruar procesit të qepjeve, i këputën fijet disa herë për ta përdhunuar përsëri…

© AlbStroka.com

perdhunuesi-ne-burg-shkrim-nga-lorena-stroka-albstroka

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top