You Are Here: Home » Kuriozitete » Sa shpejt rritet një fije floku?

Sa shpejt rritet një fije floku?

Nga Lorena Stroka

Një fije floku (njeriu) rritet 0.4 mm në ditë, domethënë 1.3 cm në muaj. Flokët rriten më shpejt midis moshave 15 dhe 30. Gjithashtu, rriten më shumë gjatë ditës dhe muajve të verës./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top