You Are Here: Home » Kuriozitete » DROGA QË SHQYEN MISHIN E PËRDORUESVE – (FOTO MAKABRE)

DROGA QË SHQYEN MISHIN E PËRDORUESVE – (FOTO MAKABRE)

Nga Lorena Stroka

Droga e re që shqyen mishin e narkomanëve quhet… krokodil.

Është tre herë më e fortë se heroina, ka kosto mjaft të ulët dhe përbëhet nga një përzierje kodeine, benzina, jodi, vaji dhe një lloj pastruesi industrial. Shkakton dëmtime serioze në organet e brendshme dhe të jashtme të trupit (siç e shihni dhe vetë në fotot e mëposhtme).

Në shumë raste mjekët janë të detyruar të realizojnë prerje gishtash, duarsh akoma dhe këmbësh./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top