You Are Here: Home » Kuriozitete » MOZAIK 1.500 VJEÇAR U GJET NË IZRAEL

MOZAIK 1.500 VJEÇAR U GJET NË IZRAEL

Nga Lorena Stroka

Arkeologët arritën të gjejnë disa nga mozaikët më të bukur e të mirëmbajtur deri më sot pas gërmimeve të realizuara në një tempull të Izraelit.

Mozaikët në fjalë janë bërë rreth 1.500 vjet më parë dhe midis të tjerave paraqesin një luan, dhelpra dhe zogj. Tempulli është pjesë e një simblegme më të madhe që ndodhet reth 45 km në jug të Jeruzalemit dhe quhet Hirbet Madras./AlbStroka.com/

Përdoret nga të krishterët dhe çifutët.

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top