You Are Here: Home » Kuriozitete » RRËFIMI I GRUAS QË KRYEU MARRËDHËNIE SEKSUALE ME DELFININ!

RRËFIMI I GRUAS QË KRYEU MARRËDHËNIE SEKSUALE ME DELFININ!

Nga Lorena Stroka

Gruaja që shihni në foto quhet Margaret Hau Lovat dhe në vitet 60-të bëri diçka të pakonceptueshme… Mori pjesë në një eksperiment disi të  veçantë të NASA-s. Detyra e saj ishte t’i afrohej një delfini… aq shumë, sa një ditë prej ditësh përfundoi të bënte seks me të!

Qëllimi i eksperimentit ishte që gjitarët e zgjuar të mësonin të flisnin anglisht. Në vitin 1963, Margaret, ndihmoi në përgatitjen e një vendi të posaçëm me ujë deri në lartësinë e gjunjve për mbajtjen dhe stërvitjen e delfinëve. Aty, u takua me Peter-in.

“Peter-it i pëlqente shumë të rrinte me mua. Fërkohej pas gjunjve, këmbëve apo duarve të mia… dhe unë e lija. Nuk u ndjeva asnjëherë keq. E hipja në një ashensor të posaçëm që kishim ndërtuar, dhe e vërja në pishinë që të luante me delfinët e tjerë”, rrëfen ajo

“Të bërit dashuri me Peter-in ishte diçka e përditshme dhe pjesë e eksperimentit. Marrëdhëniet seksuale ishin vetëm nga ana e delfinit dhe jo e imja. Unë isha atje vetëm për ta njohur dhe kjo ishte pjesë e tij”, shton ajo.

Gjithsesi, eksperimenti pati fund tragjik. Vite më vonë qarkulluan gojëdhëna se hulumtuesit u jepnin delfinëve LSD, gjë që tronditi kafshëdashësit dhe jo vetëm./AlbStroka.com/Në këtë rast, nuk di se kë të quash kafshë, delfinin apo atë?!

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top