You Are Here: Home » Kuriozitete » Çfarë është Iluminizmi?

Çfarë është Iluminizmi?

Nga Lorena Stroka

Duke marrë njohuritë më të larta përmes Syrit të Tretë, Udhëtimeve Astrale, Dijes së Lindjes dhe Vdekjes, njeriu do të ketë një perceptim të përsosur të Trupit, të Mendjes, të Intelektit, të Vetes dhe të Forcës së Jetës.

Vetëm kështu njeriu është i aftë të kuptojë se Ndërgjegjia është kombinim Energjie dhe Dijeje. Vetëdijshëm vjen në fushën tokësore për të rekrutuar sa më shumë Energji dhe Dije për KREATIVITET.

Duke jetuar çdo çast me këtë mirëkuptim të plotë, njeriu fillon të ketë perceptim më të lartë për Ekzistencën e të gjithë Krijimit.

Në këtë mënyrë, njeriu bëhet KRIJUES I MREKULLUESHËM!

Domethënë:

  • Çdo gjë që AI thotë, bëhet!
  • Çdo gjë që AI mendon, realizohet!
  • Çdo gjë që AI bën, bëhet KRIJIM!

Pikërisht kjo është ILUMINIZMI!

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top