You Are Here: Home » Kuriozitete » MUTACIONE TË FRIKSHME GJENETIKE, 18+

MUTACIONE TË FRIKSHME GJENETIKE, 18+

Nga Lorena Stroka

Eksperimentet e shkencës eugjenike dhe mutacionet e llojeve të ndryshme në laboratorët shkencorë, krahas tmerrit dhe neversië që krijojnë, na dëshmojnë se njerëzimi nuk do të përparonte pa ato… Sidomos kur këto zbulime udhëhiqen nga parimet e etikës.

Lopa Belge ngjyrë blu është një specie, në të cilën shkencëtarët arritën të mbillnin me sukses gjenin që përgjegjësohet për rritjen e muskujve. Rjedhimisht, kafsha që lindi, kishte dyfishin e masës së muskujve (krahasimisht me të tjerat), si dhe më pak yndyrnë. Në këtë mënyrë, mishi i tyre është më i shëndetshëm për njerëzit, por, dhe më i shtrenjtë njëkohësisht.

Njeriu-Aligator

Mendohet se ky mutacion mund të jetë kafsha prej së cilës u evolua njeriu, ndërkohë që parafilologjia përcakton se Xheik, kështu quhet krijesa e balsamosur që shihni më sipër, nuk është gjë tjetër veçse një eksperiment i dështuar i shkencëtarëve/albstroka.com/. Në fakt, varianti i dytë më tingëllon disi më i besueshëm, juve?/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top