You Are Here: Home » Kuriozitete » Jam apo nuk jam?

Jam apo nuk jam?

 

Nga Lorena Stroka

Me sa duket Izabela i ka borxh shumë “shpjegime” Robertit për… ngjyrën e fëmijës së tyre. Jo, jo nuk bëhet fjalë për skenar filmi. Izabela dhe Roberti i përkasin të njëjtës racë, “fryti” i njohjes së tyre është Hedheri, e cila është vetëm pesë ditëshe. E pabesueshmja është se prindërit e bardhoshes Hedher janë që të dy ngjyrë kafe. Specialistët thonë se Hedheri nuk vuan nga asnjë sëmundje, dhe se nuk është “alpine”, por bëhet fjalë për një rast shumë të rrallë, ku ndodh që fëmija nuk ka të njëjtën ngjyrë me prindërit e vet.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top