You Are Here: Home » Kuriozitete » Norma Stitzs, gruaja me gjoksin më të madh në botë!

Norma Stitzs, gruaja me gjoksin më të madh në botë!

Nga Lorena Stroka

Siç e shikoni, në këtë rast nuk bëhet fjalë për një grua të zakonshme,

por per një krijesë gjithë hire. Madhësia e gjoksit të saj tejkalon çdo përfytyrim…

Me sa duket HIRET e zonjës në fjalë nuk i ranë në sy vetëm njerëzve të thjeshtë, por dhe përgjegjësve të librit Gines… të cilët e shpërblyen më së miri duke i dhënë titullin botëror si “Gruaja me gjoksin më të madh”.

Norma Stixh e cila është nga Atlanta e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pozon gjithë krenari pa lënë për asnjë çast nga duart e saj çerifikatën vlerësuese. Çdo vit realizohen qindra mijëra ndërhyrje kirurgjikale për rritjen e gjoksit, madhësia e të cilave nuk arrin as 1/10 e bustit XXX Large të Normës. Një operacion kushton nga 3000 – 7000 euro (flasim për madhësi normale)… kostot nuk janë standarde, pasi variojnë nga vendi në vend, për shembull Rumania dhe Brazili konsiderohen si vende me çmime të arsyeshme, ndërsa Greqia, Zvicra dhe disa shtete të tjera si shumë të shtrenjta. Jo më kot thonë se paraja në sirtar nuk ka vlerë…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top