You Are Here: Home » Kuriozitete » Rini, e ëmbla rini, sa shumë më mungon tani?! (FOTO INTERESANTE)

Rini, e ëmbla rini, sa shumë më mungon tani?! (FOTO INTERESANTE)

Nga Lorena Stroka

Për koleksionin “Identities”, Ana Oliveira, fotografoi  një grup të moshuarish në të njëjtat pozicione që kishin pozuar dekada më parë. Përfundimi ishte mjaft mbresëlënës. Në njërën anë shihje fytyrat rinore, ndërsa në anën tjetër, ato të mbushura plot me rrudha. Ah, sa e pamëshirshme dhe e padrejtë është koha?!/AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top