You Are Here: Home » Kuriozitete » NJERIU ME LËKURËN MË ELASTIKE NË BOTË! (FOTO)

NJERIU ME LËKURËN MË ELASTIKE NË BOTË! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

Gary Turner është njeriu me lëkurën më elastike në botë. Lëkura e tij është aq e butë dhe elastike, sa mund të mbulojë të tërë pjesën e gojës me lëkurën e qafës dhe të tërheqë stomakun deri në 15.8 cm.

Gary vuan nga sindroma e njohur Ehlers-Danlos, një çrregullim i rrallë gjenetik që dobëson lëkurën. Ai filloi të kuptonte veçantinë e vet qysh në moshën 3-4 vjeçare.

41 vjeçari ka punuar në “Circus of Horrors” (Cirkun e Tmerreve), si dhe është shfaqur në emisionin televiziv “Britain’s Got Talent” (Britania ka talent)./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top