You Are Here: Home » Kuriozitete » HAJDE TRUP HAJDE… SA VJEÇ ËSHTË ZOTËRIA?

HAJDE TRUP HAJDE… SA VJEÇ ËSHTË ZOTËRIA?

Nga Lorena Stroka

Sonny mund të jetë 70 vjeç, por siç e shikoni dhe vetë, fiziku i tij lë pas shumë 30 vjeçarë të sotëm. Sonny Bryant filloi të stërvitej për herë të parë në moshën 44 vjeç. Qysh atëherë, nuk ka hequr dorë për asnjë ditë, sot, pas 26 vjetësh të bën të mendosh se gjithçka është e mundur, dhe se vullneti i njeriut mund të mposhtë akoma dhe kohën! Fotot flasin vetë!/AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top