You Are Here: Home » Kuriozitete » Piktura që ngjajnë si foto

Piktura që ngjajnë si foto

                                Nga Lorena Stroka

Me shikim të parë imazhet e detajuara që vëreni më poshtë ngjajnë me foto reale. Por në realitet janë veç piktura origjinale të piktores së talentuar amerikane, Alyssa Monks. Peneli mjeshtëror i 31 vjeçares njyjorkeze të lë pa frymë, të gjithë ata që shkojnë për të adhuruar nga afër këto punime të mrekullueshme artistike mbeten të çuditur, pasi u duket e pabesueshme  që dikush në këtë botë mund të arrijë rezultate të tilla. Personalisht, kur i pashë për herë të parë nuk u besoja dot syve, u afrova pranë monitorit të kompjuterit edhe për rreth 15 minuta i shikoja pa nxjerrë zë. Nuk di se ç’të them, me të vërtetë u manhita. Sidomos, mënyra se si e “gjallëron” ujin është madhështore, unike dhe e pakrahasueshme. Afrohuni më pranë monitorit që të më besoni dhe kuptoni se ç’dua të them.

Alyssa Monks u nënshkruan autografe adhuruesëve të saj

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top