You Are Here: Home » Kuriozitete » Qyteti më i bukur i Europës

Qyteti më i bukur i Europës

Nga Lorena Stroka

Herë pas here kemi dëgjuar të flitet për qytete me bukuri të rralla, mirëpo tjetër ta them unë dhe ti, dhe tjetër gjë ta thonë njerëz të veçantë, të cilët kanë njohuri specifike mbi këto tema. Colmar është një qytet i vogël që ndodhet në pjesën verilindore të Francës, me popullësi rreth 65. 000 banorë. Qyteti në fjalë, është i njohur për muzetë por dhe monumentet e tjera arkitektonike. Duke parë fotot e mëposhtme është vështirë të mendosh se padrejtësisht është quajtur qyteti më i bukur i Europës. Ia kam vënë detyrë vetes ta vizitoj patjetër këtë vend të mrekullueshëm (ndoshta dhe këtë vit).

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top