You Are Here: Home » Kuriozitete » GRA QË DIKUR ISHIN… BURRA (FOTO)

GRA QË DIKUR ISHIN… BURRA (FOTO)

Nga Lorena Stroka

Po, është e vërtetë të gjitha gratë që shihni në fotot e mëposhtme dikur ishin… burra. Disa prej tyre janë bërë aq të bukura, sa vështirësohesh të besosh që nuk kanë lindur femra. Ndërsa ca të tjera, dhe pse harxhuan qimet e kokës për ndryshim gjinie, vazhdojnë të ruajnë tiparet e dikurshme:/AlbStroka.com/

 

 

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top