You Are Here: Home » Kuriozitete » Mollët, qepët dhe patatet kanë të njëjtën shije?

Mollët, qepët dhe patatet kanë të njëjtën shije?

Nga Lorena Stroka

Vërtet, po sikur t’ju pyesja nëse mollët, qepët dhe patatet kanë të njëjtën shije, çfarë do të më përgjigjeshit? Mbase po, mbase dhe jo. Mirëpo e vërteta është një, ato kanë të njëjtën shije. Mos u nxitoni të ngulmoni për të kundërtën. Ndryshimi në shijen e tyre qëndron te aroma që ato kanë. Për shembull, mbyllni hundën me dorë dhe kafshoni nga një copë (nga tre produktet e mësipërme), menjëherë do vërtetoni se të treja kanë shije të ëmbël./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top