You Are Here: Home » Kuriozitete » Skulptura super reale!

Skulptura super reale!

Nga Lorena Stroka

Skulptura super reale që vijon është veç një nga punimet fantastike të Carole Feuerman, një artisteje të vërtetë e cila të manhit me talentin e saj të pakrahasueshëm. Feuerman është e njohur në mbarë botën si një skulptore e paarritshme në llojin e saj. Disa nga punimet e saj janë ekspozuar në shumë ekspozita dhe muzeume të rëndësishme të botës. Bravo i qoftë!

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top