You Are Here: Home » Kuriozitete » Bashkë përtej vdekjes!

Bashkë përtej vdekjes!

Nga Lorena Stroka

Një zbulim shumë prekës u bë në Modena të Italisë, nga disa arkeologë gjatë gërmimeve në një pallat romak. Papritur, u përballën me dy skelete njerëzish që mbaheshin prej dore… këtu e 1500 vjet në një varr të përbashkët. Ende nuk janë bërë të njohura mosha e tyre, rrethanat e vdekjes por dhe raporti që kishin me njëri-tjetrin. Ajo që lehtë vërehet në shikim të parë është DASHURIA e fortë që i lidhte në jetë. Arkeologu që kryesonte gërmimet deklaroi: “Kam realizuar shumë gërmime, por kurrë më parë nuk jam ndjerë kaq i emocionuar”.

Ah, kjo dashuria!!!

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top