You Are Here: Home » Kuriozitete » NJERIU-ORË

NJERIU-ORË

Nga Lorena Stroka

Frank White është një njeri i qetë, paqësor dhe fjalëpak që jeton në San Diego të Kalifornisë. Ka një aftësi disi të pazakontë, njeh me saktësi çdo sekondë të orës që kalon.

Sipas mjekut që e ekzaminoi, William Shekter: “Ai mund të thotë me saktësi se sa është ora, akoma dhe në qoftë se e zgjon nga gjumi në mes të natës. Është si të ketë një orë në kokën e tij. Njëherë, kur hyri në një qendër kërkimore iu drejtua kërkuesit duke i thënë se ora e tij nuk ecte mirë, sipas tij shkonte 50 sekonda mbrapa”.

Tani shkencëtarët po përpiqen për të shpjeguar këtë dukuri të çuditshme./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top