You Are Here: Home » Kuriozitete » GURËT DIABOLIKË

GURËT DIABOLIKË

Nga Lorena Stroka

Gurët që shihni në fotot e mëposhtme ndodhen në zonën Karlu Karlu të Australisë, në një vend të shenjtë për popujt indigjenë. Zona në fjalë është plot shkëmbinj të mëdhenj sferikë që duket sikur janë në pikë kritike, gati për t’u rrokullisur, gjë që në këtë rast nuk ndodhë kurrë.

Disi kështu doli dhe karakterizimi “gurët e djallit”, përhapur nga vetë vendasit. Fenomeni është tejet unik dhe ofron një pamje të mrekullueshme për këdo që vendosë të vizitojë këtë vend fantastik./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top