You Are Here: Home » Kuriozitete » GJETËN 202 DHËMBË NË GOJËN E 7 VJEÇARES!

GJETËN 202 DHËMBË NË GOJËN E 7 VJEÇARES!

Nga Lorena Stroka

Për ditë me rradhë një vogëlushe 7 vjeçare nga India i ankohej së emës se kishte dhembje të tmerrshme dhe enjtje në gojë. Menjëherë e ëma e çoi në një mjek stomatolog për ta vizituar. Në pamje të parë, dentisti nuk arriti të dallonte asgjë, por pas radiografisë së bërë, vërejti se në brendësi të mishrave të vogëushes po zhvilloheshin dhjetëra dhëmbë të tjerë.

U deshën plot dy orë për heqjen e dhëmbëve të tepërt. Sipas mjekut, bëhet fjalë për një ndërhyrje shumë serioze dhe të kujdesshme, pasi gabimi më i vogël, mund të shkaktojë shpërfytyrim tërësor të pacientit.albstroka.comRasti i 7 vjeçares nga India, që tashmë është plotësisht e shëndetshme, shkencërisht quhet odontomë komplekse./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top