You Are Here: Home » Kuriozitete » E PABESUESHME: KONSUMOJNË MISH FOSHNJASH PËR SEKS MË TË MIRË! (FOTO)

E PABESUESHME: KONSUMOJNË MISH FOSHNJASH PËR SEKS MË TË MIRË! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

Sipas një fotoreportazhi të gazetës The Seoul Times, në disa zona të Kinës, banorët konsumojnë embrione dhe mish foshnjash, për të pasur jetë sa më të mirë seksuale. Kostoja për çdo embrion të gatuar arrin deri në 4000 dollarë.

Embrionet dhe foshnjat e vdekura blihen nga siptalet pikërisht për këtë qëllim. Shit-blerjet kryhen me dijeninë e plotë të prindërve, të cilët shpërblehen me një shumë të caktuar parash për lehtësimin e procesit.

Në gazetë përmendet dhe dëshmia e një 62 vjeçari, klient i një restoranti që ofron shije të këtij lloji, i cili për të qenë në formë sa më të mirë seksuale me të dashurën e tij 19 vjeçare, konsumon herë pas here supë “afrodiziake” me mish embrionesh./albstroka.com/Këta lloj “njerëzish” as kafshë nuk mund t’i quash, pasi një karakterizim i tillë përbën ofendim për kafshët./albstroka.com/

© AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top