You Are Here: Home » Kuriozitete » Një foto… mijëra fjalë!

Një foto… mijëra fjalë!

Nga Lorena Stroka

Fotot e mëposhtme janë padyshim unike, çuditërisht të magnetizojnë vështrimin, s’të lënë të shkosh më tej. Interesant është dhe fakti që shumë prej tyre nuk janë realizuar nga fotografë specialistë, por amatorë të thjeshtë. Në to shfaqen çaste nga përditshmëria e njerëzve, nga vetë jeta, që flasin në zemrën e shikuesit, secila me mënyrën e vet… Qëllimi i tyre? Të kalojnë një mesazh në zemrat tona:/Albstroka/

1. Kur shpresa vdesë…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top