You Are Here: Home » Kuriozitete » NË SATURN DHE JUPITER SHIU ËSHTË I PËRBËRË NGA DIAMANTE

NË SATURN DHE JUPITER SHIU ËSHTË I PËRBËRË NGA DIAMANTE

fragenNga Lorena Stroka

Të panjohurat e kësaj bote janë aq të shumta sa nuk do të mjaftonte një jetë e tërë për t’i zbuluar të gjitha. Gjithsesi kjo nuk na pengon të mësojmë qoftë edhe një pjesë të tyre…

A e dini se?

Hipopotamët e kanë gjakun ngjyrë rozë.

Meduza, ose siç njihet ndryshe kandili i detit, Turritopsis Nutricula është i vetmi organizëm në tokë  biologjikisht i pavdekshëm.

Zemra e balenës blu është aq e madhe sa një njeri mund të notojë lehtësisht në arteriet e saj.

Fillimisht feng shui quhej arti i përzgjedhjes së duhur të varrit.

Në Saturn dhe Jupiter shiu është i përbërë nga dimante.

Universiteti i Oksfordit është më i vjetër se sa Perandoria e Aztekëve./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top