You Are Here: Home » Kuriozitete » DERRKUC ME DY KOKA, DY TURINJ DHE TRE SY!

DERRKUC ME DY KOKA, DY TURINJ DHE TRE SY!

Nga Lorena Stroka

Nuk e di se ç’ndodh në Kinën e largët, por çuditërisht gjërat më të pabesueshme dëgjohen prej andej. Së fundi, në Nanchang ka lindur një derrkuc me dy koka, dy turinj, dy gojë dhe tre sy. Bashkë me të lindën dhe nëntë derrkucë të tjerë, të cilët nuk kanë asnjë anomali të dukshme fizike.

Derrkuci i porsalindur për shkak të veçantisë që mbart vështirësohet të rritet njëlloj si të pjellët e tjerë. Shpesh herë kur shkon për të pirë qumësht, ngatërrohet dhe nuk di se me cilën gojë të ushqehet, ndaj dhe në fund mbetet thuajse me barkun bosh./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top