You Are Here: Home » Kuriozitete » BURRI QË NUK E KA ULUR DORËN KURRË QË NGA VITI 1973!

BURRI QË NUK E KA ULUR DORËN KURRË QË NGA VITI 1973!

ALBSTROKA-BLOG-LORENA-STROKA-BIOGRAFIA-FOTO-BIOGRAPHY-WIKIPEDIA-kurioziteteNga Lorena Stroka

Një guru nga India, Sabhu Amar Bharati, pretendon se që nga viti 1973 nuk e ka ulur apo lëvizur asnjëherë dorën e tij të djathtë.

Siç thotë, mbajtja lart e dorës, pavarësisht dhimbjeve të tmerrshme që i shkakton, është një qëndrim simbolik ndaj zotit Shiva.

albstroka-blog-lorena-stroka-foto-biografia-shkrime-lajmeSiç shihet edhe në foto, dora e të moshuarit është bërë krejt “atrofike.”

Deri në vitin 1970, jeta e përditshme e Sabu Amar Bharati-t ishte krejt e ndryshme nga sot. Kishte punën, familjen dhe miqtë e tij. Kur papritmas, një natë iu shfaqë në ëndërr Shiva, duke i thënë që të hiqte dorë nga gjithçka tjetër dhe t’i përkushtohej vetëm fesë. Ashtu dhe bëri!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top