You Are Here: Home » Kuriozitete » I could not stop laughing when I saw the picture!

I could not stop laughing when I saw the picture!

Nga Lorena Stroka

Në qoftë se keni ndërmend të vizitoni Korenë e Jugut, do të ishte gjynah nga zoti të mos kalonit një xhiro nga Parku i Penisave (më shumë për kuriozitet). Është një vend me të vërtetë i çuditshëm, është i mbushur me punime (në formë penisash) prej druri dhe guri. Mirëpo një gjë që më ra në sy ishin përmasat (e njëjta) të të gjitha skulpturave. Për Europianët, ky park mund të mos jetë i ndonjë rëndësie të madhe, megjithatë për Koreanët është tepër i veçantë. Pasi siç është e njohur Aziatikët nuk shquhen për (…), prandaj s’janë të paktë ata që shkojnë t’i adhurojnë nga afër, në këtë rast shkon ajo shprehja e vjetër (shih me sy e plas me zemër).

© Ndalohet ribotimi i shkrimit pa autorizimin e autores.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top