You Are Here: Home » Gnomonologji » NEVOJAT E SHOQËRISË PËRCAKTOJNË MORALIN E SAJ… BURRI I VËRTETË PËR DY GJËRA KA NEVOJË: PËR RREZIKUN DHE LOJËN. PËR KËTË ARSYE NEVOJITET GRUAN, SI LOJËN MË TË RREZIKSHME…

NEVOJAT E SHOQËRISË PËRCAKTOJNË MORALIN E SAJ… BURRI I VËRTETË PËR DY GJËRA KA NEVOJË: PËR RREZIKUN DHE LOJËN. PËR KËTË ARSYE NEVOJITET GRUAN, SI LOJËN MË TË RREZIKSHME…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Nevoja nuk njeh ligje…
  • Askush nuk është më fatkeq se ata që kanë nevojën e të tjerëve…
  • Nevojat e shoqërisë përcaktojnë moralin e saj…
  • Bujari nuk është të më japësh ato që unë kam më shumë nevojë se ty, por, ato që ti ke më shumë nevojë se mua…
  • Burri i vërtetë për dy gjëra ka nevojë: për rrezikun dhe lojën. Për këtë arsye nevojitet gruan, si lojën më të rrezikshme./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top