You Are Here: Home » Gnomonologji » GJITHMONË ME TY!

GJITHMONË ME TY!

albstroka-blog-lorena-stroka-foto-biografia-wikipedia-shkrimtare© Lorena Stroka

Në fakt, nuk janë sytë ata që na mashtrojnë, por, nevoja jonë e brendshme për të besuar diçka që dëshirojmë shumë. Ndonjëherë, ndodh të “shquash” mes të panjohurve, një figurë të dashur për ty e të gëzohesh aq shumë, sa të mos ngurosh t’i hidhesh në qafë, vetëm dhe vetëm sepse padashur të “ringjalli” një copëz të vdekur brenda teje…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top