You Are Here: Home » Gnomonologji » Shprehja e urtë thotë: “Njeriu duhet të ruajë gjithmonë një mëkat për… pleqërinë” – Dhe pyes unë: “Po ja e zëmë se e ruajti, a do ketë mundësi ai ta bëjë në atë moshë?” Kjo është çështja

Shprehja e urtë thotë: “Njeriu duhet të ruajë gjithmonë një mëkat për… pleqërinë” – Dhe pyes unë: “Po ja e zëmë se e ruajti, a do ketë mundësi ai ta bëjë në atë moshë?” Kjo është çështja

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • E keqja kur jeton gjatë është se të gjithë do të mbajnë mend të plakur.
  • Pleqëria nuk të mbron nga dashuria. Përkundrazi, dashuria të mbron nga pleqëria.
  • Të dyzetat janë pleqëria e rinisë. Të pesëdhjetat rinia e pleqërisë.
  • Të gjithë duan të jetojnë gjatë, por asnjë nuk do të plaket.
  • Kur dikush është i ri, është shumë herët. Kur dikush është plak, është shumë vonë.
  • Njeriu duhet të ruajë gjithmonë një mëkat për… pleqërinë.
  • Pleqëria nuk është një betejë, por masakër e tërë./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top