You Are Here: Home » Gnomonologji » FEMRAVE DUHET T’U JAPËSH MUNDËSINË TË THONË TË PAKTËN DY HERË “JO”… MARRËDHËNIET TONA MË TË MIRA EROTIKE JANË ATO QË NUK KISHIM KURRË…. FLIRTI ËSHTË ARTI FISNIK QË E BËN BURRIN TË NDIHET I KËNAQUR NGA VETJA…

FEMRAVE DUHET T’U JAPËSH MUNDËSINË TË THONË TË PAKTËN DY HERË “JO”… MARRËDHËNIET TONA MË TË MIRA EROTIKE JANË ATO QË NUK KISHIM KURRË…. FLIRTI ËSHTË ARTI FISNIK QË E BËN BURRIN TË NDIHET I KËNAQUR NGA VETJA…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Femrave duhet t’u japësh mundësinë të thonë të paktën dy herë “JO”.
  • Kur një burrë i flet gruas për mëkatet e tij, zakonisht e bën që të shtojë dhe një tjetër.
  • Marrëdhëniet tona më të mira erotike janë ato që nuk kishm kurrë.
  • Flirti është arti fisnik që e bën burrin të ndihet i kënaqur nga vetja./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top