You Are Here: Home » Gnomonologji » Kur je i ri duhet të mbash mend se një ditë do të plakesh dhe ti…

Kur je i ri duhet të mbash mend se një ditë do të plakesh dhe ti…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Nuk jam mjaft i ri që t’i di të gjitha.
  • Rinia nuk është periudhë kohore, por gjendje shpirtërore.
  • Jeto sa të duash. Njëzetë vitet e para janë më shumë se gjysma e jetës tënde.
  • Asnjë nuk e kupton fjalën rini pa mbushur të “tridhjetat”.
  • Kur je i ri duhet të mbash mend se një ditë do të plakesh dhe ti./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top