You Are Here: Home » Gnomonologji » …sepse durim nuk do të thotë të presësh!

…sepse durim nuk do të thotë të presësh!

albstroka-blog-lorena-stroka-thenie-shkrimtare-poete-filozofe-gazetare-shqiptare© Lorena Stroka

Mos lejoni hijet e frikshme të së kaluarës, qofshin ato fjalë përbuzëse apo përpjekje të dështuara që t’ju fshehin pragun e qëllimeve të ardhshme. Është detyra juaj t’i mbijetoni çdo mbrapshtësie, të papriture, vonese dhe të çoni deri në fund atë që keni nisur. Tani, jo nesër, sepse durim nuk do të thotë të presësh!/albstroka.com/

 © AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top