You Are Here: Home » Gnomonologji » Ndonjëherë është e domosdoshme të përjetoni më të këqijat, për të arritur te më të mirat…

Ndonjëherë është e domosdoshme të përjetoni më të këqijat, për të arritur te më të mirat…

albstroka-blog-lorena-stroka-thenie© Lorena Stroka

Mos kini frikë të provoni, të dashuroni, të jetoni, të ëndërroni, jo një, por, disa herë. Mos lejoni askënd dhe asgjë që t’ju turbullojë shikimin e ngurtësojë zemrën. Mësimet më të mira në jetë merren nga gabimet dhe rrethanat më të këqija. Do të ketë çaste që do mendoni se gjërat nuk mund të ecin më keq se kaq, dhe se jeni bërë njësh me të pamundurën. Mos hiqni dorë, guxoni një nisje të re! Ndonjëherë është e domosdoshme të përjetoni më të këqijat, për të arritur te më të mirat./albstroka.com/

© AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top