You Are Here: Home » Gnomonologji » ATA QË S’VUAJTËN KURRË, NUK DINË ASGJË. NUK DINË AS TË MIRAT DHE AS TË KËQIJAT. NUK I NJOHIN NJERËZIT. MË SAKTË NUK NJOHIN AS VETEN E TYRE…CILA ËSHTË MË E KEQJA: PADITURIA APO SHPËRFILLJA? KUSH E DI… FUNDJA Ç’MË DUHET…

ATA QË S’VUAJTËN KURRË, NUK DINË ASGJË. NUK DINË AS TË MIRAT DHE AS TË KËQIJAT. NUK I NJOHIN NJERËZIT. MË SAKTË NUK NJOHIN AS VETEN E TYRE…CILA ËSHTË MË E KEQJA: PADITURIA APO SHPËRFILLJA? KUSH E DI… FUNDJA Ç’MË DUHET…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Nuk mund të dëshirosh atë që nuk njeh.
  • Çdo gjë e panjohur ka tendencën të duket e mrekullueshme.
  • Kolombi kur u nis për udhë nuk e dinte se ku shkonte, dhe kur mbërriti nuk e dinte se ku ndodhej.
  • Ata që s’vuajtën kurrë, nuk dinë asgjë. Nuk dinë as të mirat dhe as të këqijat. Nuk i njohin njerëzit. Më saktë nuk njohin as veten e tyre.
  • Padituria është nata e mendjes, një natë pa hënë dhe yje.
  • Në qoftë se mendon se shkollimi është i shtrenjtë, provo paditurinë.
  • Cila është më e keqja: padituria apo shpërfillja? Kush e di… Fundja ç’më duhet./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top