You Are Here: Home » Gnomonologji » LOGJIKA DHE BESIMI JANË DY ANËT E TË NJËJTIT LUMË. E PADUKSHMJA DHE E PAEKZISTUESHMJA NGJAJNË SHUMË ME NJËRA-TJETRËN… KUR ELEMINON TË PAMUNDURËN, AJO QË MBETET, SADO E PAMUNDUR QË TË DUKET, DUHET TË JETË E VËRTETA…

LOGJIKA DHE BESIMI JANË DY ANËT E TË NJËJTIT LUMË. E PADUKSHMJA DHE E PAEKZISTUESHMJA NGJAJNË SHUMË ME NJËRA-TJETRËN… KUR ELEMINON TË PAMUNDURËN, AJO QË MBETET, SADO E PAMUNDUR QË TË DUKET, DUHET TË JETË E VËRTETA…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Gjërat më të bukura janë ato që frymëzohen nga çmenduria dhe shkruhen nga logjika.
  • Gjumi i logjikës lindë përbindësha.
  • Logjika dhe besimi janë dy anët e të njëjtit lumë.
  • E padukshmja dhe e paekzistueshmja ngjajnë shumë me njëra-tjetrën.
  • Logjika ekzistonte përherë, por jo gjithmonë në formë të logjikshme.
  • Kur eleminon të pamundurën, ajo që mbetet, sado e pamundur që të duket, duhet të jetë logjika./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top