You Are Here: Home » Gnomonologji » Erën që s’prish punë, lere të fryjë më shumë….

Erën që s’prish punë, lere të fryjë më shumë….

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

  • Erën që s’prish punë, lere të fryjë më shumë.
  • Natyra është një libër që rri hapur gjithmonë dhe era kthen fletët e saj.
  • Nuk ka erë favorizuese për atë që nuk di se ku shkon./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top