You Are Here: Home » Gnomonologji » RRALLËHERË FATI TË PËRCJELLË DERI TEK DERA E JASHTME…

RRALLËHERË FATI TË PËRCJELLË DERI TEK DERA E JASHTME…

albstroka-blog-facebook-lorena-stroka-gazetare-përkthyese-artikullshkruese-poete-shkrimtare-shqiptare-lorena-stroka-poeziShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton Universiy, UK

  • Rrallëherë fati të përcjellë deri tek dera e jashtme…
  • Do të mësosh se kush je? Mos pyet, por, vepro! Veprimi do të përshkruajë dhe do të përcaktojë…
  • Fillimisht zbulo njeriun brenda vetes, pastaj mësoju të tjerëve si të jenë të njerëzishëm…
  • Gjërat që duam tregojnë se kush jemi në të vërtetë…
  • Mendimi që ke për veten tënde, zakonisht është i marrë hua nga ata që s’e dinë se kush janë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top