You Are Here: Home » Gnomonologji » NDONJËHERË DUHET TË ARRISH VËRTET SHUMË LART, QË TË KUPTOSH SE SA I VOGËL JE… BOTA ËSHTË E RREZIKSHME! JO PËR SHKAK TË ATYRE QË BËJNË KEQ, POR PËR SHKAK TË ATYRE QË SHIKOJNË PA BËRË GJË…

NDONJËHERË DUHET TË ARRISH VËRTET SHUMË LART, QË TË KUPTOSH SE SA I VOGËL JE… BOTA ËSHTË E RREZIKSHME! JO PËR SHKAK TË ATYRE QË BËJNË KEQ, POR PËR SHKAK TË ATYRE QË SHIKOJNË PA BËRË GJË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Askush nuk mund ta kthejë kohën pas dhe të bëjë një fillim të ri. Por të gjithë mund të fillojmë nga sot të krijojmë një fund të ndryshëm.
  • Koha është monedha e jetës tënde. Është e vetmja monedhë që ke, vetëm ti duhet të vendosësh si ta shpenzosh. Kujdes, moi i lejo kurrë të tjerët ta shpenzojnë për ty!
  • Vetëm një gjë është e sigurtë që do të zbulohet në të ardhmen. Nuk do të jetë kurrë ashtu siç e përfytyruam.
  • Ndonjëherë duhet të arrish vërtet shumë lart, që të kuptosh se sa i vogël je.
  • Bota është e rrezikshme. Jo për shkak të atyre që bëjnë keq, por për shkak të atyre që shikojnë pa bërë gjë.
  • Zemërimi i nënës është si bora pranverore, bie shumë, por shkrin shpejt./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top