You Are Here: Home » Gnomonologji » Po i le miqtë dhe armiqtë e tu të besojnë se jeni të njëjtë e të barabartë, më vonë, do të mendojnë se janë më lart se ty…

Po i le miqtë dhe armiqtë e tu të besojnë se jeni të njëjtë e të barabartë, më vonë, do të mendojnë se janë më lart se ty…

albstroka-gnomonologji-lorena-stroka-gazetare-shkrimtareShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Po i le miqtë dhe armiqtë e tu të besojnë se jeni të njëjtë e të barabartë, më vonë, do të mendojnë se janë më lart se ty…
  • Mos u mërzit, leri gjërat të ecin vetë. Në fund, idiotët dhe të ligjtë do të humbin…
  • Mos hiqni dorë. Ndonjëherë çelësi i fundit është ai që hapë derën…
  • Pushteti, emri dhe suksesi janë tre gjëra që i bëjnë të mirët, më të mirë dhe të këqinjtë, më të këqinj…
  • Njerëzit kanë tre lloje karakteresh: atë që tregojnë tek të tjerët, atë që kanë dhe atë që mendojnë se kanë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top