You Are Here: Home » Gnomonologji » ERRËSIRA NUK E ZHDUKË DOT ERRËSIRËN. VETËM DRITA MUND TA BËJË KËTË. URREJTJA NUK E ZHDUKË DOT URREJTJEN. VETËM DASHURIA MUND TA ARRIJË KËTË…

ERRËSIRA NUK E ZHDUKË DOT ERRËSIRËN. VETËM DRITA MUND TA BËJË KËTË. URREJTJA NUK E ZHDUKË DOT URREJTJEN. VETËM DASHURIA MUND TA ARRIJË KËTË…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

  • Në urrejtje dhe në dashuri gruaja është më e pashpirt se burri.
  • Errësira nuk e zhdukë dot errësirën. Vetëm drita mund ta bëjë këtë. Urrejtja nuk e zhdukë dot urrejtjen. Vetëm dashuria mund ta arrijë këtë.
  • Nuk ka pushtet pa urrejtje.
  • Nuk i urrej armiqtë e mi sepse unë i krijova./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top