You Are Here: Home » Gnomonologji » Në qoftë se nuk do të humbësh sytë dhe mendjen tënde, ndiqe diellin duke ecur në hije…

Në qoftë se nuk do të humbësh sytë dhe mendjen tënde, ndiqe diellin duke ecur në hije…

albstroka-blog-facebook-thenie-lorena-stroka-gazetarepoete-perkthyese-shqiptareShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

  • Askush nuk mund të ruajë gjatë sigurinë e vet mbi mirësinë fisnike të dikujt tjetër.
  • Në qoftë se nuk do të humbësh sytë dhe mendjen tënde, ndiq diellin duke ecur në hije.
  • E ardhmja nuk është më e pasigurtë se sa e tashmja.
  • Siguria është një zot i pavërtetë, po flijove për të, do të dalësh i humbur.
  • Mos e kap demin nga brirët, por nga bishti. Vetëm kështu mund ta lësh të ikë kur të duash.
  • Mos i shkëput urat pa pasur një varkë rezervë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top