You Are Here: Home » Gnomonologji » E shkuara dhe e ardhmja kanë vello: e shkuara vellon e vejushës dhe e ardhmja vellon e virgjëreshës…

E shkuara dhe e ardhmja kanë vello: e shkuara vellon e vejushës dhe e ardhmja vellon e virgjëreshës…

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

  • Parajsat e vërteta janë ato që kanë humbur.
  • E shkuara dhe e ardhmja kanë vello: e shkuara vellon e vejushës dhe e ardhmja vellon e virgjëreshës…
  • Nuk mund të kthehem pas te e djeshmja sepse isha dikush tjetër.
  • Nostalgjia e ditëve të mëdha është vdekja e parakohshme.
  • Më pëlqejnë burrat me të ardhme dhe gratë me të shkuar.
  • Në qoftë se përputhim të shkuarën e zezë me të ardhmen e ndritshme do të kemi një të tashme ngjyrë gri.
  • E shkuara nuk është e vdekur. Në të vërtetë nuk është e shkuar.
  • Gruaja i fsheh burrit të shkuarën, ndërsa ai të ardhmen e saj./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top