You Are Here: Home » Gnomonologji » MIDIS DY BOTËVE…

MIDIS DY BOTËVE…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Shpirti në kohën e krijimit është si një thëgjill i fikur, të cilin një ndikim i padukshëm, si era e pasigurtë e zgjon me një shkëlqim të përkohshëm… (Shelley)

Njeriu është qytetar i dy botëve. Gëzon dy lloje përvojash: Realitetin dhe Përfytyrimin. Çdo botë ka logjkën dhe kufijtë e saj, gjithashtu, nuk ka asnjë arsye të dukshme që njëra të konsiderohet më e rëndësishme se tjetra. Bota e parë, është bota e standardit, bota e dytë, përbën përvojë arratisjeje nga prangat e kohës, hapësirës./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top